Автор Тема: Президентски избори  (Прочетена 202 пъти)

smile

• Врял и кипял
  • Публикации: 439
    • Профил
Re: Президентски избори
« Отговор #15 -: Август 18, 2011, 10:15:00 »
Може, може, пускай! ;)
Усмивката разтапя ледове

benra

• Врял и кипял
  • Публикации: 236
    • Профил
« Отговор #16 -: Септември 08, 2011, 11:41:03 »
Плевенлиев!
Може би съм водена от заблудата на топлотата, която излъчва, обаче го харесвам.
Ако седна да твърдя,че съм следила изкъсо и отблизо работата му като министър, то значи да лъготя безобразно, но попаднах веднъж на негово интервю, което беше съчетано с показвания на работния процес по Околовръстното и някак си му повярвах. Слушах и работниците какво казват за него, а бе накратко - хареса ми. Вероятно той ще ми е... ;)

Люба Тодорова

• Експерт
  • Публикации: 636
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #17 -: Септември 08, 2011, 10:11:48 »
Момичетаааааааааа, не е Плевенлиев, а ПлевНЕлиев. Извинявам се за забележката.
« Последна редакция: Септември 10, 2011, 09:39:27 от Люба Тодорова »

Светла Петрова

• Опитен
  • Публикации: 178
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #18 -: Септември 17, 2011, 02:32:24 »
Отвратена съм от машинациите, спекулациите и политическата наглост на присъстващите в политическото пространство.

smile

• Врял и кипял
  • Публикации: 439
    • Профил
« Отговор #19 -: Септември 26, 2011, 03:24:14 »
И въпреки това - Плевнелиев ми е симпатичен  :) :) :)
Усмивката разтапя ледове

Красимир Ризов

• Опитен
  • Публикации: 193
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #20 -: Октомври 02, 2011, 10:35:38 »
Нешо започнах да се обърквам. Мисля че времето на фюрерите(Сидеров) отдавна не е актуално. Вече имахме министър на
въоражените сили който не е служил сега остава и главнокомандващия да не е служил! Професионалист като Плевнелиев го махнаха от мястото където си тежеше и го пращат там където няма да плува в свои води. Независим без подкрепа на партия едва ли ще е сериозен кандидат. Чудя се кога партиите най после ще започнат да подготвят свои кадри с подходящо образование за политици? Защото като ме заболи зъб аз ходя на зъболекар а не на гинеколог. Не ми е безразлично кой ще е президент. Чарът му не ме вълнува.

VIVA

• Участник
  • **
  • Публикации: 75
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #21 -: Октомври 03, 2011, 03:34:33 »
И аз това се чудя, Краси.

Президентската надпревара е важна, но истинската борба е в общинските избори. По-големите политически партии нямат обучени, но имат лоялни кадри, които дежурно оглавяват листите. По-малките и това нямат. Листите им се оглавяват от опортюнисти от всякакъв вид и род. Та въпросът е кого избираш - що-годе оформилите се, познати клики или хора, сграбчили случайно изникнала възможност, даже и да нямат ни стаж, ни идея с какво се захващат?

Покрай европейските фондове има много проекти, годни за общините. От огромно значение в този мандат е кой и как ще ги управлява.

Светла Петрова

• Опитен
  • Публикации: 178
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #22 -: Октомври 06, 2011, 11:15:36 »
По-големите политически партии нямат обучени, но имат лоялни кадри, които дежурно оглавяват листите. По-малките и това нямат. Листите им се оглавяват от опортюнисти от всякакъв вид и род.
Ето това е и основният проблем - липсата на обучени кадри, на професионални политици, на икономисти със сериозен опит. Лансират се лоялни лица, извадени незнайно от къде със смешно образование и никакъв опит. Имам чувството,че тази тенденция се задълбочава.
В министерските кресла биват настанявани хлапета, които и един гол ентусиазъм нямат, просто са послушни марионетки. А изборните листи са натъпкани само с такива.
Комичен е принципът, на който се набират тези хора, а що се отнася до малките партии той не е и симпатизантски.Някакви случайни хора срещу някакви пари, за да имат листи.

Elka Petrova

• Врял и кипял
  • Публикации: 448
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #23 -: Октомври 06, 2011, 03:32:42 »
   Какво толкова? Щом Станишев управлява държавата (според някои , дори успешно) без да има дори един ден трудов стаж , значи всеки може.  ;D ;D ;D
Комунист е този, който е чел Маркс и Енгелс.
Антикомунист е този който ги е разбрал!!!