Чета поста ти и все едно,че аз съм го писала само, че преди няколко години. За многото приоритети. Всичко, с което се занимавах - то най-важното, уж вярвах на другите, ама всичко трябва да мине през моите ръце, щото по-добре от мен никой не може да го свърши, най-правилните решения бяха, естествено моите, исках да контролирам тотално. Разбирай семейство, бизнес, близки. Почти 15 години системата ми действаше безотказно - успешен бизнес, доходи, имоти, деца с добро образование, толкова ми харесваше да работя и се вихря, че не усещах как се съмва, а аз още бачкам. После получих едно чукване по носа във вид на здравословни проблеми и започнах да преосмислям нещата и да търся верните отговори. А когато си готов и си се отворил за ново знание, веднага се появяват и учителите. Един ден щерката влезе за малко в една книжарница, а аз останах да я изчакам навън, настойчива мисъл ме накара да вляза, да намеря щанд "Езотерика" и без да се оглеждам взех една книга, с усещането, че е моята и с нейна помощ ще намеря отговорите. Така и стана впоследствие. Започнах първо с изчистване на взаимоотношенията си, после с неправилните си мисъл-форми, въобще следвах указанията. Много негативни неща ми се случваха, защото като се изчиства нещо енергийно,то се отразява на физическо ниво. Днес си мисля, че ако знаех през какво ще мина, едва ли бих се заела, но си струваше. Сънищата ми станах информационни, отговорите там ги получавах. Оказа се, че доста от проблемите не са от този ми живот, а от предишни, точно те стоят закодирани в астралното тяло. И, ако не ги изчистим, ще се връщаме тук докато го направим. И докато се занимавах с енергийното балансиране, забравих за физическото тяло. Сега ще оправя проблема с него и ще продължа. Със сигурност имам още много работа.
Така както ти описваш самото действие, точно така е,но за да не се получава очаквания резултат, вероятно има друга причина. Опитай да се освободиш от някои задължения и отговорности, ако е възможно или поне да се разтовариш. Ако не е възможно, може да си направиш авто-послание, примерно," Аз съм силна, смела, справям се отлично с всичко, с което се занимавам".Или нещо от този род. Такава фраза със сигурност ще свали напрежението, щото имам усещането, че работата ти е основния приоритет.