Лошооо, сега поне можеш да изявиш претенции да ти удържат някаква минимална сума, по-дълго време. Нямат право да ти взимат целия доход. Има задължителен минимум който трябва да ти остава.
Направих го.Изпратих им и молба за разсрочено плащане.
Отговорът: Ще плащате по 50лв но първо трябва да внесете тази сума да видим че по сметката има постъпления и запорът ще бъде до края на деня вдигнат.
На въпроса ми защо трябва да търся на заем още 50лв като са ми взели 100лв -цялата заплата ми отговориха че са спряли картата ми но нямат право да я изтеглят защото в нея няма достатъчна сума.
И знаете ли какво се получи--Сама си забих още един нож в гърба-Изпросих от колежка 50лв назаем за 2-3дни и ги внесох по сметката .Изчаках 3 дни да се вдигне запора и като видях че не мога да тегля за да си върна борча отидох направо в банката.
И там нов сюрприз- Не е вдигнат запора
Два часа след като съм превела 50лв са ми изтеглили до последната стотинка картата
Извадиха ми от банката разпечатка.
Съдия изпълнителя е легитимен,банковата им сметка-също-това го проверих за да не са някой мошенници. И те и аз ползваме една и съща банка.
И ето сега съм без никакви пари,без ток,без тел. и с 50лв борч-на всичко отгоре утре 10.09 ще ми преведат и аванса от 100лв който със сигурност пак ще отиде при тях.
Моля да ме извините че ви занимавам с моите проблеми!