Автор Тема: Екскурзия златна възраст 55+  (Прочетена 39 пъти)

Минева минева

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
    • Ел. поща
Екскурзия златна възраст 55+
« -: Септември 12, 2012, 02:01:07 pm »
Моля да споделите отзив и препоръки за екскурзия до Лисабон -Златна възраст 55+

Люба Тодорова

• Експерт
  • Публикации: 1072
    • Профил
    • Ел. поща
Re: Екскурзия златна възраст 55+
« Отговор #1 -: Септември 15, 2012, 02:21:30 pm »
Здравей, Минева и добре дошла във Форума!
И аз ги чета тия примамливи обяви за евтини екскурзии, но още не съм се пробвала. Животът обаче ме научи да не ходя с голяма кошница на прехвалени ягоди, т.е. да не би да има някаква уловка, първо да се закачиш, пък после започват изненадите - това не е включено в цената, друго се променило и т.н. Дано се включат и други с коментари.

stefka

• Новак
  • *
  • Публикации: 21
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #2 -: Септември 15, 2012, 04:04:12 pm »

Лично аз не съм ходила на такива екскурзии но дъщеря ми доскоро ходеше по 2 пъти в год.Най добре със самолет защото с автобус си е утрепия-ще се скапете преди да стигнете до мястото.
Проверете фирмата с която искате да пътувате какво точно предлагат за парите които искат-в нета има информация за различни фирми и отзиви на клиенти.
Много от таксите които се искат допълнително не са включени в офертите-например:самолетният билет е включен но не и летищните такси които се плащат отделно,ако искате да видите нещо което не е по техния план или групата пожелае да види-плащате,много често храната е само закуска или закуска и вечеря освен ако не е пълен пансион.Така че трябва да имате допълнителни пари за храна,вода и други неща ако изникнат.
Иначе пътуването е лесно:само с лична карта както в България-нали сме в съюза-решавате и заминавате.

В Лисабон има какво да се види и е добра дестинация-португалците са много готини хора.

Минева минева

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #3 -: Септември 17, 2012, 03:28:56 pm »
Благодаря. Мои приятели  ходиха  на такива екскурзии,но да Испания. Бяха ммного доволни. Интересуват ме  мнения за пътуването  до Лисабон и самата екскурзия, защото е по-рядко посещавана страна.