Normal_10175_eniovche

Еньовче

На Еньовден се берат лековити билки за здраве. Билката Еньовче при залез слънце в село Делчево.

Създадена на 08.05.2014 г. Видяна 1162 пъти. 32 гласа в конкурса.

Participant_badge

Коментари

Все още няма коментари