Интервю с Ирина Емилова Кавармова , победител в 50+ фотоконкурс "Лято е!"

Разкажете ни малко повече за себе си, с какво се занимавате, какви са хобитата ви.

На 33 години съм ,по професия икономист - майка съм на две прекрасни деца Емили на 6 години и Александър на 3 години, който е в очакване на 16 септември, за да тръгне на градина .
Обожавам фотографията - макар и на любителски начала. Обожавам как се запечатва всеки миг ,красотата която носи, усещането, което придава всяка една снимка, независимо дали е портрет, дали е снимка на природата, макро-, микро - всичко свързано с фотографията ми носи удоволствие .

Споделете нещо, което само най-близките Ви хора знаят за Вас.
Че съм типичния представител на Козирога -амбициозна, делова, усърдна, отговорна ,традиционалистка, лоялна, тръгна ли по един път го извървявам до край .

Как разбрахте за конкурса и защо решихте да участвате в него, какво беше основното нещо, което Ви привлече ?
Разбрах от фейсбук страницата ви, харесаха ми правилата на конкурса ви .Не е нужно да се състезаваш с много други потребители, а да събереш само 10 лайка и да очакваш късмета да  е на твоя страна .

Кой е любимият Ви сезон и защо?
 Честно да кажа, нямам любим сезон, защото обожавам всички Харесва ми пробуждането на пролетта и как ни зарежда с нова енергия , лятото - предлагащо парещи лъчи, морския бряг за които чакаме цяла година .Есента е толкова красива и шарена, макар и малко тъжна.Зимата със своята бяла премяна -децата, които не спират да се забавляват. Любими ми са всичките.

Ако трябваше да определите отминаващото лято само с една дума коя би била тя?
Вълнуващо .

Какво снимате най-често?
Снимам най-вече децата си , но обожавам да снимам и природата ни ,която е величествена .

Има ли лято, което няма да забравите никога?

През 2010г.на 12 юни се появи моя син Александър -няма да забравя сълзите от радост в очите на съпруга ми , любопитните очи на дъщеря ми .Радостта на бабите и дядовците .Това лято беше и тъжно, защото се сбогувахме с много скъп за нас човек,който остави дълбоки следи във нас .

​Какво ще направите с наградата?
 Много ми се иска да е заделя ,за по  качествена фотографска техника ,но ... ще ги похарча за моите деца .

Пожелайте нещо на читателите на Клуб 50+!

Усмихвайте се .Гледайте положително на нещата .Бъдете себе си и вярвайте ,че доброто винаги побеждава .Нека се научим да живеем толерантно .

Вижте публикацията на победителя