Интервю с Вавилия Лилова Неделчева, победител в 50+ видеоконкурс "Вино и Любов"

Разкажете ни малко повече за себе си, каква е вашата професия, с какво се занимавате в свободното си време.

Подписвам клиповете си с V и V, защото са двете допълващи се половинки на моята сложна личност. Две противоположности, съжителстващи в странна хармония.
Зодия близнаци съм,познахте!
Всички имат своето АЗ, което управлява характера им, но Близнаците имат две АЗ, а понякога и повече! Едното е сладко, нежно и въодушевено, а другото е критично и палаво. Затова при Близнаци няма средно положение: или ти вижда добродетелите, или ти открива дефектите, зависи от близнака в него, който ще уцелиш.
Завършила съм: едното ми Аз - Математика и физика, другото - Информатика и ИТ, но истинското ми призвание винаги е било изкуството, във всичките му форми и проявления.
Девизът ми е: Животът е кратък, но ако не успея да свърша две неща едновременно, съвсем ще се озоря! Една от тайните на творческия ми извор на вдъхновение е, че редовно подхранвам душата си с ударна доза METALLICA, Pink Floyd, Led Zeppelin, Nirvana, The Beatles, Deep Purple, AEROSMITH, Rainbow, Bon Jovi /адреналин, бейби!/. Oбожавам анимационните филми. "Красавицата и звярът" ми е любим. Освен това следя политиката отблизо.

Как разбрахте за конкурса и защо решихте да участвате в него, какво беше основното нещо, което Ви привлече?

На вашата страничка ме доведе един приятел. Имаме общо хоби - фотографията. Харесвам снимките и ги приемам като резултат от сблъсъка на събитието и автора. Няма две еднакви, както светлината е различна във всеки момент, а фотографията е точно синтез на тази светлина, която създава живота. Всяка снимка е със своя физиономия. Ако я разглеждаш внимателно можеш да видиш живота, който се движи в безкрайното си многообразие. А клиповете ми разказват снимките.

Видеото, с което спечелихте  Ваше дело ли е или го избрахте сред  останалите в мрежата? На какво се дължеше изборът Ви?

Да, клипът е мое дело. Очарова ме стиха на Ники Комедвенска- с колко малко думи е казана голата истина за любовта. Музиката и видеото само акцентират думите.

Ако трябва да дадете дефиниция на любовта,  каква би била тя?

Любовта е състояние на духа. Тя е възможност да направим света по - добър.

А на виното?

Виното е като жените. Колкото повече отлежава, толкова по - хубаво става.
А Наполеон е казал:" Когато победиш заслужаваш шампанско, когато загубиш се нуждаеш от него. "

Трябва ли да има празник на любовта?

Разбира се, че трябва да има. Това е повод на хората да се поздравят и да си кажат: "Обичам те!". Повод на двойките да имат поредната романтична вечер, в която да отпразнуват любовта си.

Какво ще направите с наградата?

Ще посетя нови места.

Пожелайте нещо на читателите на Клуб 50+!

ДА СЕ ОБИЧАТ И ДА БЪДАТ СЕБЕ СИ.
Любящите хора живеят в свят пълен с обич. Враждебните хора - в свят пълен с омраза. Същият свят.
В какъв свят ще живеем зависи от нас.

Вижте публикацията на победителя