Интервю с Aнна Генова Несторова, победител в 50+ фотоконкурс "Пролет"

Разкажете ни малко повече за себе си, каква е вашата професия, с какво се занимавате в свободното си време.

Аз съм една щастлива баба на 4 внука. По професия съм детска медицинска сестра и почти целия ми трудов път премина в работа с деца. Това е прекрасно, защото слънчевите, чисти, детски усмивки са искрени и винаги зареждат полжително! От скоро съм пенсионерка, но работата не ми липсва, защото се грижа за малките ми внуци - прекрасните близнаци Алекс и Криси на почти 4г. Удоволствие е да разговарям, играя , пея и всички детски хрумки с тях! Имам и две прекрасни внучки, тинейджърки, Веси и Диди, ученички в Математическата гимназия в Пловдив. Всеки петък пък е нашата вечер с тях. Много обичаме заедно, да говорим за нещата от живота, да гледаме филми, да отговаряме на въпроси от общообразователни игри.

Освен с внуците си, в събота или неделя се виждам с приятелки. Малко останаха, но са истински! В малкото свободно време сядам пред компютъра-това необятно виртуално чудо!!!
Ето това е моя свят и аз си го харесвам! 

Как разбрахте за конкурса и защо решихте да участвате в него, какво беше основното нещо, което Ви привлече?

За конкурса разбрах от Фейсбук. Привлякоха ме прекрасните ви теми и начина на избиране на победителите. И самото име" Клуб 50 плюс" много ми допадна, защото попадам в тази категория :)

Има ли нещо интересно, което искате да ни разкажете относно снимката, с която спечелихте в конкурса?

Да! Това е един хубав, пролетен ден, прекаран с три от внуците в Южния парк. Бяхме на гости на племенницата ми и си изкарахме страхотно! Паркът е добро място за деца и възрастни!

Кой е любимият ви сезон?

Всеки сезон има своята хубост и прелест, но на мен любима ми е пролетта! Събуждането за нов живот, винаги е носило радост и надежда!!! 

Опишете пролетта с пет думи!

Светлина, Топлина, Красота, Живот и Надежда

Кое ви очарова най-силно през пролетта?

Събуждането на природата за нов живот и детският смях по улици и паркове.

Какво ще направите с наградата?

Ще я споделя с внуците! :) За всекиго по нещо :)

Пожелайте нещо на читателите на Клуб 50+!

Пожелавам на всички читатели на прекрасния ви сайт, много здраве, късмет и много усмивки  в забързаното ежедневие! Да участват в конкурсите ви и да вярват на късмета си! :)

А на вас желая, здраве и творчески успехи! Бъдете все така добри в работата си, актуални и интересни!!!

Вижте публикацията на победителя