Интервю с Румяна Асенова Чакърова, победител в 50+ фотоконкурс "Познатата и непозната България"

Разкажете ни малко повече за себе си, каква е вашата професия, с какво се занимавате в свободното си време.

Казвам се Румяна Чакърова и съм от гр. Кърджали, работя в КС ,,Ученически общежития'' като домакин-управител. Свободното си време, когато не съм на работа, прекарвам с моите прекрасни внучки, които имам: едната е на 7г. - Ванеса, а другата - Виктория на 5г. и един внук, който е на 14г. Те са моите слънчица и радостта в живота ми.

Как разбрахте за конкурса и защо решихте да участвате в него, какво беше основното нещо, което Ви привлече?

Конкурсите, които правите, са чудесни, да зарадвате хората на тази възраст е прекрасно. За конкурса разбрах от моята дъщеря, която ми помага за да участвам. Тя е моят късмет.

Има ли нещо интересно, което искате да ни разкажете относно снимката, с която спечелихте в конкурса?

Снимката, с която спечелих, е от Уелнес Къща - Планински изглед, местност Белите Брези, Ябълковец - едно чудесно и красиво място на природата, което посещаваме с моето семейството и моите внучки, наслаждаваме се на природата, която е приказна.

Кое е любимото Ви кътче в България?

Родопите. В Родопите се намират едни от най-красивите и живописни места в България. Тучни поляни в невероятни нюанси на зеленото се редуват с тъмни иглолистни гори, стръмни канари и живописни каньони. Ако има дестинация, която си струва да бъде посетена през всеки сезон от годината, то това със сигурност са Родопите.

Ако трябва да опишете страната ни на някой чужденец в едно изречение, кое ще бъде то?

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БОГАТА и най-прекрасната СТРАНА В ЦЕЛИЯ СВЯТ. България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по малко.

Довършете изречението "България е..."

... нашата родина. България е моята прекрасна родина. Страна, в която съм родена и която много обичам. 

Какво ще направите с наградата?

Ще я споделя  с  моето семейство и ще зарадвам внучките ми с подаръци.

Пожелайте нещо на читателите на Клуб 50+!

Пожелавам на всички читатели и на целият ви екип много здраве, късмет и успех. Пожелавам късмет на всички, които играят и да продалжават да играят, само който играе печели! Късметът се връща!Късметът помага на тези, които си помагат сами.

Вижте публикацията на победителя