Интервю с Ружа Стайкова Сабелова-Кедикова, победител в 50+ конкурс за публикации "Незабравима почивка"

Разкажете  ни малко повече за себе си, с какво се занимавате, какви са хобитата ви.  

На 34 години съм, семейна с две прекрасни деца - дъщеря на почти 7 г. и син на 2 ,6 г. По професия съм социален педагог, но по стечения на обстоятелствата в момента съм си вкъщи и гледам синът ми ! Обожавам да прекарвам времето си със семейството, обичаме да пътуваме заедно! Хобито ми е фотографията - фотоапарата е винаги с мен :) 

Споделете нещо, което само най-близките Ви хора знаят за Вас. 

Изглеждам външно силна, но всъщност съм много чувствителна и лесно ранима!  

Как разбрахте за конкурса и защо решихте да участвате в него, какво беше основното нещо, което Ви привлече?  

За конкурсът разбрах от Фейсбук - приятелка вече се беше включила и така запали и мен :) Участвам от доста време, но ето най после и моят късмет проработи! Прочетох добре правилата и ми хареса начинът, по който се избират победителите - няма тези безумни събирания на гласове, каквито виждаме много често по други конкурси! Както казах и по горе, обожавам да снимам, а какво по хубаво място от тук да покажеш своите любими кадри и да се насладиш на други такива, споделени от други хора! 

Кой е любимият Ви тип почивка? 

Това е много хубав въпрос, но зависи от гледната точка :) Морето -  това е моето място там се чувствам страхотно ,децата ни също го обожават! Но понеже във въпросът ви се съдържа думата почивка - на морето не мога да кажа че си почивам - всеки който има деца и ходи с тях на море ,ще ме разбере какво имам предвид :) Почивка в истинският смисъл на думата за мен си в балкана, в някоя малка спретната виличка, в която може по цял ден да останеш със себе си, децата да играят на воля в двора, далеч от градският шум!

Как и къде почивахте това лято?  

Вече няколко години отсядаме в Черноморец,така и тази година! Обичаме това градче - идеално местенце за семейства с малки деца! Имахме възможността да отдъхнем и сред красивата природа на троянският балкан! Село Чифлика - както казах и по горе в предишният ви въпрос - на балкана е истинският релакс :)


Как бихте довършили изречението „ Незабравимата почивка е ………….“ - Всяка почивка прекарана със  съпругът  и децата ми.

С кого ще реализирате наградата? (ако не е тайна)

Разбира се с моят съпруг и децата ни :) Нямаме търпение :) Благодаря ви!

Пожелайте нещо на читателите на Клуб 50+! - Бъдете здрави, обичайте се, радвайте се на малките неща около вас! И продължавайте да участвате в конкурсите на Клуб 50 +  и вашият късмет ще се усмихне :)

Вижте публикацията на победителя