Интервю с Илиана Несторова Костадинова, победител в 50+ конкурс за публикации "Незабравима почивка"

Разкажете ни малко повече за себе си, с какво се занимавате, какви са хобитата ви.
Казвам се Илиана, на 39 години съм, майка на три прекрасни деца - близнаците Кристияна и Александър, които току що навършиха 3 години и кака Диляна, на 14 години. Живеем в най-красивия град в България – Пловдив .  Работя в офис, във фирма, където срещам разбиране при отглеждането на малки деца. Хобитата ми се въртят около децата . Да се забавляваме и да запечатвам с фотоапарат празниците и делниците ни, почивките и всички мигове. Времето лети много бързо, а снимките са не просто спомен, а запечатана емоция, чувство, миг, магия...

Споделете нещо, което само най-близките Ви хора знаят за Вас.
Открита личност съм и не крия своята емоционалност и чувства. Обожавам семейството си и за мен е голяма радост и гордост, че сме голямо семейство! 

Как разбрахте за конкурса и защо решихте да участвате в него, какво беше основното нещо, което Ви привлече ?
За конкурса разбрах от майка ми, която ви е голям фен. Реших да участвам, защото темите ви са интересни и ми харесват правилата на конкурса. Обичам да споделям мигове и картини с приятели и познати .

Кой е любимият Ви тип почивка?
Когато сме всички заедно! Дали на море или на планина, това не е от съществено значение. Обичаме и дългите летни почивки, не пропускаме и кратките уикенди, когато може да прескочим до близкия красив Хисар или Старосел, да пътуваме повечко до красивия Троянски балкан или уникалния Банско... България е красива страна и обичаме да я показваме на децата ни . Мога да споделя обаче, че срещаме немалка трудност, за намирането на подходящи комплекси, където да настанят голямото ни семейство. Възможностите обикновенно се изчерпват с оферти за 2 възрастни с макс. 2 деца. Общестовто сякаш е изключило многодетния тип семейства...

Как и къде почивахте това лято?
Лятната ни почивка беше в хотел all inclusive в комплекс Златни пясъци. Така нямах ангажимент по изхранването ни. Правихме си екскурзии до копплекс Албена, както и град Варна. Починахме си добре и се завърнахме отпочинали и щастливи, заредени със спомени и много снимки .

Как бихте довършили изречението „ Незабравимата почивка е ………….“

Незабравима почивка е всяко едно откъсване от ежедневието ни, когато сме всички заедно, всички сме зрави и усмивките и детския глъч ме изпълват от ранно утро, до късен здрач!С кого ще реализирате наградата? (ако не е тайна)

Със семейството ми, разбира се. Благодарим от сърце за предоставената награда и се радваме, че ще можем да я споделим всичките заедно!

Пожелайте нещо на читателите на Клуб 50+!
На читателите на Клуб 50+ пожелавам най-вече здраве! Здравето е първото и най-важно условие, за да има всичко останало. Усмивки, радост, щастие, обич и късмет.

Вижте публикацията на победителя