Игра "Киномания 2012 - Отговори и спечели"

Normal_kino

Възможност да спечелите билет за кино-прожекция в рамките на Киномания 2012

От 8 до 22 ноември, в "В сегашно време" се провежда ежегодния кинофестивал Киномания 2012. Безспорно това е едно специално културно събитие, което дава възможност на любителите на киното да се насладят на магията му. В тазгодишното издание на кинофестивала, редом до новите киноленти, са наредени брилянтни класически ленти, които ни връщат десетилетия назад, припомняйки ни феноменални актьорски превъплащения.

Клуб 50+ предоставя на своите читатели и приятели възможността да спечелят билет за прожекция, част от Киномания 2012.

Инициативата се осъществява в партньорство с Фондация "Америка за България", спонсор на Киномания 2012.

Как ще стане това

Америка за България е спонсор на Киномания 2012Всеки ден на виртуалните страници на електронното ни списание ще пускаме материал, свързан с някои от филмите, представяни на Киномания 2012. В края на материала ще има зададен въпрос, чийто отговор се намира в самия текст. От нашите читатели се изисква

 

- да следят кога ще излезе материалът;
- да дадат правилен отговор на зададения въпрос във вид на коментар под самия материал. Отговорът трябва да бъде даден в рамките на указаното в материала време. Печели един от отговорилите коректно, изтлеглен на случаен принцип, но има шансове и за останалите отговорили.

Важно е да се знае

- Трябва да сте регистриран потребител на сайта на Клуб 50+, за да може да дадете отговор
- Билетите са валидни само и единствено за указаната дата и прожекция, затова внимателно четете и преценете дали часът и денят ви устройват.
- Един спечелил, печели два билета, т.е. може да отиде той и да вземе придружител със себе си. Ако желае да ползва само единия билет трябва да го каже при обаждането до редакцията.
- Печеливш се тегли измежду всички, дали правилен отговор  и в зададения времеви интервал.Обявява се в изричен коментар под статията. Спечелилият трябва да се свърже с редакцията на редакционните телефони в рамките на един час. В случай, че не го направи, билетите отиват при следващия, дал правилен отговор.
- Билетите се получават лично в офиса на Клуб 50+.
- Всички прожекции са в Дом на Киното град София.

- Редакторският екип на Клуб 50+ си запазва право за промени в динамиката на правилата.

 

Пожелаваме ви забавление и успех! Кинолентите наистина си заслужават.
Ще споменем само някои от тях, за да погъделичкаме интереса ви - "Аз пея под дъжда" със знаменития Джийн Кели, "АйсидораДънкан" с великолепната Ванеса Редгрейв, "Лени" с удивителния Дъстин Хофман, като не сме пренебрегнали и най-малките - за тях също сме приготвили интересни заглавия.


Създадена на 12.11.2012 г.

Коментари

  • 1abc0377e0031348ba9736bde80ef891?size=50&default=http%3a%2f%2fassets.club50plus.bg%2fassets%2fuser%2fdefault_pictures%2fmale

    Веселин Бърдаров написа:

    Преди повече от 11 години

    Кати Селдън